Start Presentation
Kontakt
Coaching och stresshantering Qigong, Pilates,
Chiball
Resor och privatpersoner Referenser  
 

Resor – privatpersonner

upplevese

På mina resor ska du må bra till kropp och själ! Välkommen önskar Karin

Jag, Karin Roosvall, Endorfinen ordnar ett par resor/kurser per år och ibland även någon helg i Sverige. Alla resor har inslag av hälsa, inspiration och välbefinnande. Alltid med Qigong, ChiBall, ChiYoPi, avspänning eller Pilates. Övningar, diskussioner föredrag runt hälsa och livet. Ofta lite mera ”kroppstema”/styrkeövningar på hösten och annat mera ”själentema” på våren. Ofta lägger jag in en vinprovning. På hösten har jag med mig min kära vän och kollega Christina Lesley. Hon är en mycket duktig massage och SPA-terapeft. På vintern/vårens resa följer någon med som är bra på det temat vi har då.

Resorna/kurserna har varit förlagda i Spanien; Mallorca (23 ggr) Gran Canaria, La Palma, Fuerteventura och i Nerja. Också i Italien, Portugal (Madeira flera gånger och snart Albufeira). Kroatien och Grekland. Weekendresor till lite olika platser i Sverige. Vi har även haft flera Målarkurser i Vedic ArtMallorca, Madeira och i Stockholm. Deltagarna kommer tillbaka gång på gång – flera har varit med 8-11 gånger på våra resor.

Vi har väldigt trevligt på resorna, skrattar mycket men pratar också allvar. Vi har alltid gemensamma middagar så ingen blir utanför. Och du deltar i det du vill – du är med för din egen skull och bestämmer själv!

 

Välkommen att inspireras och uppleva vackra Fårö på Gotland. 22-25 augusti

OBS Just nu rabatt 600kr! Finns några platser kvar!

Det är min 28:de sommar som jag är på Gotland - denna vackra ö. Fårö är ju dessutom mycket speciell med sin karghet, raukar, tallskogar och hedliknande landskap. Vackra långsträckta sand- och stenstränder.
På Fårö bor vi på Stora Gåsemora med anor från 1600-talet. Den stora vackra gården ligger nära havet med en underbar utsikt – så svindlande vackert! Vi bor för oss själva dels i ett stort hus och i en lägenhet. Dusch och WC finns i huset/lägenheten– ej på rummen.

Vi mjuktränar vi kropp och själ. ChiYoPi (Qigong, Yoga och Pilates) på morgonen innan frukost och vanlig Qigong på em. Andra övningar du får pröva på är Walking meditation och Energiövningar. Winefulness - en annorlunda meditativ vinprovning där du får öppna alla dina sinnen

Vi gör också en halvdagsutflykt och besöker västra sidan med sina raukar vid Langhammars, ”berömda” fiskeläget Helgumannen och andra sevärt. Äter lunch, förhoppningsvis på välkända Kutens. Promenerar/vandrar utmed havet, kanske besöker vi Fårö fyr.
Massage eller annan behandling till extra bra priser erbjuder proffsiga massageterapeut Christina Lesley. Hon väldigt omtyckt av deltagarna och har varit med på minst av 10 av mina resor.
Klicka och läs utförligt program i bifogad Pdf. Läs mera

Välkommen att inspireras och uppleva vackra Fårö på Gotland. 22-25 augusti
OBS Just nu rabatt 600kr! Finns några platser kvar!

Väkomna! Karin 

*********

Inspiration, träning, skratt och samvaro!
Välkommen till vackra Fuerteventura  - igen!
28/1 – 4/2 2022

- Det finns platser kvar! 700kr rabatt just nu eller en lång behandling av Christina

Vi trivdes så bra förra vintern på fina Fuerteventura så vi åker dit igen! ”Feelgood” Mjukträna lite extra för en bra hållning och starkare kropp och själ. Slappna av vid poolen, skratta och ha kul! Qigong och ChiYoPi.
Lättgympa och mera..
Vi bor i fina Corralejo, en liten fin stad/fiskeläge på norra Fuerteventura. Där finns massor med shopping, barer, restauranger och härliga promenadvägar utmed havet! Hotellet ’r jättefint med pooler och träningslokal, vattengympa och gym. Fin trädgård och bra mat! Kvällsunderhållning!

Gemenskap och glädje!
Träffa nya (och gamla) vänner. På morgonen skön Qigong vid havet och på eftermiddagen har vi sköna effektiva träningspass med ChiYoPi (Qigong, Yoga, Pilates). Vid några tillfällen håller vi workshops med Lättgympa och lättare träning med gummiband. Föredrag om massage och vikten av träning även i +-ålder. Vinprovning med inhemska viner. Stretchprogram och avslappning.

Promenader utmed havet. Spontana utflykter och aktiviteter. Ha roligt och koppla av. Vi kommer att erbjuda en utflykt till grannön Lanzarote med båt och flera trevliga stopp/inslag. Det är flera anmälda så vänta inte om du vill med!
Klicka och läs utförligt program i bifogad Pdf. Läs mera

*********

Inspiration, träning, skratt och samvaro
Välkomna till vår 26:te resa till Mallorca!
Cala d Ór på Mallorca Hösten – exakt datum senare.

(Skulle ha varit sep 2020, flyttat p.g.av Covid19)

Denna gång åker vi till en plats som jag besökte för många år sedan och fann så vacker! Cala d´Or är en trivsam och lite exklusiv ort, men utan att bli snobbig eller dyr. Den består av låga vita hus som ligger inbäddade i lummig grönska.

Ortens centrum är gågatorna öster om Avinguda de Calonge; trevliga gågator med affärer och uteserveringar. På kvällskvisten kommer folk hit för att avnjuta en god måltid, shoppa och titta på folk. Marinan är ett annat populärt ställe för kvällsutflykter. Även här finns en mängd bra restauranger där du kan äta både spansk och internationell mat i en behaglig atmosfär. Landsbygden runt Cala d´Or är charmig, med vackra gamla stenhus och lummiga trädgårdar.

Mellan de två fina badvikarna Cala Ferrera och Cala Serena ligger Monsuau Cala d'Or Boutique Hotel. Detta är ett hotell enbart för vuxna som ser fram emot en semester i eleganta omgivningar och bekväma rum.

Vi kommer såklart ha ett eget program varje dag hela vecka;

• ChiYoPi på eftermiddagen
• Qigong på morgonen
• Heldagsutflykt runt ön med buss, båt, tåg och spårvagn.
• Workshop ”för dina sinnen” och ”massage för alla dina sinnen”
• Winefulness; Meditation över vinprovning samt en riktig (och lättsam) provning med Mallorcas eget vin.

Och en skön samvaro med många skratt utlovas!

Vi kopplar av vid hotellpoolen. Går en promenad utmed havet och de fina små insprängda stränderna. Tar en Cappuchino på ett café. Tar en behandling eller massage hos Christina Lesley, massage och Spaterapeuth, som givetvis följer med.

Vi äter alltid gemensamma buffémiddagar på restaurangen.

Mer info kommer senare.

Det är redan flera anmälda till resan som skulle gått sep 2020 som automatiskt flyttats över till höstresa 2022.  Alltså är antalet platser begränsat.
Välkomna! Karin

***************************

Vi har ofta med en massör (eller har tillgång till massage). Resorna arrangeras numera av Big Travel och Champagneresan av Vinupplevelser. Vem som helst kan följa med på resorna och många deltagare kommer från 1,6 miljonerklubben. Det är en klubb som drivs av Alexandra Charles och fokuserar på kvinnors hälsa och forskning runt detta. Anmäl dig gärna som medlem till 1,6 klubben.

 

Se flera bilder och läs vad deltagare tycker om resorna:
Mallorca, en vecka i Puerto Soller
Cas Bernats, kortvecka på Mallorca
Italien och Gran Canaria
"Lite i allmänhet"

 

Privatpersoner och även företag

Här kan du läsa mer om vad jag erbjuder

kapstaden

 

 

webdesign: effektivdata