Hälsa och Vin

 

Hälsa och vin?

Kan det vara möjligt? Absolut, lär dig att hitta goda viner som passar just dig och det du ska äta. Annas Vinhandel har en stor passion för framför allt vin men även andra ädla Drycker som tex whiskey. Vinprovningar är det vi erbjuder mest. Men också föredrag om hälsa och av vikten om att äta rätt och även dricka rätt och inte för mycket. Sedan kan det avslutas med lite information om vin och en vinprovning. Gärna i samband med företagsevent – kickoff ”Annas vinhandel” drivs av Karin Roosvall. Hon har ett brinnande intresse för bla annat vin i alla former. Karin är utbildad sommelier.


För företag och privatpersoner.
Varför inte sätta lite guldkant på tillvaron?
Eller stilla din nyfikenhet på att prova olika druvor eller viner?

Gör nästa inledning på festen eller eventet på ett kul, intressant och annorlunda sätt! Inled kvällen med en "mingelprovning" av Champagne eller mousserande vin! Vi erbjuder dig Vinprovningar med duktiga sommelierer och föredragshållare.

Vi finns i Stockholm men tar oss gärna ut i landet. Vill du ha ett föredrag "allt om vin" med provning eller bara en provning så ordnar vi det.

Teman kan variera med tex olika druvor, länder, vitt mot rött, mousserande och champagne. Och många flera teman. Vin med choklad, ost mm

Vill du lära dig lite mer grundläggande?
Boka då en "liten vinskola"

Läs gärna mer på www.annasvinhandel.se
För kontakt tel: 073 993 5727 info@annasvinhandel.se

 

Vinprovning i solnedgången på Mallorca

 

 

webdesign: effektivdata